BROODJES, KEUZE UIT MEERGRANEN OF WIT
Rundercarpaccio
Met sla en truffelmayonaise
Gerookte paling van Eveleens
Gerookte Zalm
Hollandse Garnalen


WARME BROODGERECHTEN
Clubsandwich Centennial
Met mayonaise, sla, tomaat, komkommer, kipfilet, gebakken ei en spek
Uitsmijter
Omelet
2 Holtkamp Kroketten
Hamburger Centennial
Business Lunch 2-gangen a la carte
Rundercarpaccio
Met sla en truffelmayonaise
Gerookte paling van Eveleens
Gerookte Zalm
Hollandse Garnalen

Voorgerechten & soepen
Gerookte zalm
Op een knapperig ‘’koekje’’ met salade en citroen
Steak Tartaar (80 gr)
Met krokant ei en truffelmayonaise
Gamba’s ajillo
Met knoflook
Gerookte paling van Eveleens
Op toast met salade en citroen
Cocktail Hollandse garnalen
Met cocktailsaus
Meloen met Prosciutto di Parma
Galiameloen met rauwe ham
Uiensoep
Gegratineerd naar Frans recept
Sashimi
Van tonijn, zalm en Hollandse garnalen
Rundercarpaccio
Op een knapperig “koekje” met truffelmayonaise
Krabsoep
Geheim recept
Hoofdgerechten
Tourendos 180 gr
Voor 250 gr betaalt u € 5,- extra
Brochette mixto
Gegrilde runderspies met paprika en ui
Black Angus Steak 200 gr
Voor dit gerecht betaalt u € 4,- extra
Gegrillde zalmfilet
200 gram
Ribeye Premium 250 gr
Voor dit gerecht betaalt u € 4,- extra
Gegrillde gamba's
Heerlijk van de houtskoolgrill
Gegrillde kipfilet
250 gram
Verse tonijnsteak 180 gr
Voor dit gerecht betaalt u € 4,- extra
Ossenhaassaté
Gemarineerd, met satésaus en kroepoek
Spareribs Centennial
Naar geheim recept
Steak Tartaar 160 gr
Met krokant ei en truffelmayonaise
Argentijnse Entrecote 250 gr
Alle hoofdgerechten en kindermenu’s worden geserveerd met salade en frites